DMXking LeDMX4

SKU
DMXking LeDMX4
0,00 MDL
Precomanda acum
Caracteristici principale Microprocesor controlează calendarul DMX512 - nici o problema flicker, cum ar fi "deschis" și clone. Sisteme de operare suportate: Windows, Mac OS, Linux DMX512 transmițător sau receptor DMX transmite calendarul setările de ajustare a "repara" problemele cu care nu respectă cerințele de viteze iluminat DMX. DMX a primi opțiune de reglare a ratei de a asigura primirea de software-ul nu este supraîncărcat cu prea multe cadre pe secundă. 3-pini conector XLR Femeie Carcasă de metal greu Nici o sursă de alimentare externă necesară Fluxuri interne dublu tamponate DMX512 rezultă în zero, a pierdut cadre Complet compatibil cu software-ul potrivit pentru ENTTEC USB Pro utilitarul de configurare
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
DMXking LeDMX4
DMXking LeDMX4
0,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Privind pentru un "cablu" low-cost USB-DMX ultra, care va merge la distanță și să producă de ieșire de încredere de date DMX512?USB-DMX ultra este exact ceea ce ați fost căutați de la un micro-controler intern și locuințe XLR dur plus compatibilitate Enttec Pro există câteva cutii de această interfață nu căpușe. Construit în funcționalitate decelerare DMX ajută să rig-ul rulează fără probleme chiar și cu cele mai ieftine corpuri de iluminat. O completare perfectă pentru Freestyler și multe alte pachete software.
Nume de brand:OPTI-CARE
Tip dispozitivDMX control