Audio-Technica Pro35 CW

SKU
Audio-Technica Pro35 CW
2.849,00 MDL
Precomanda acum

Microfonul condensator cardioidpentru instrumente muzicale. Cu ajutorul clemei puteti fixa microfonul pe saxofon, trompeta, clarnet, etc. Presiune sonoră percepută - până la 145 dB. Clemă AT8418 UniMount, modul de alimentare AT8538 și geantă de transport moale inclusă, cablu de protecție dublă cu ecran de 1.8 m, cu conector TA3F.

Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Audio-Technica Pro35 CW
Audio-Technica Pro35 CW
2.849,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Descrierea microfonului instrumental Audio-Technica PRO35

Audio-Technica PRO35 - Instrument de condensator cardioid UniMount Microfonul de pe clip, permitând poziționarea cea mai precisă. Microfonul este proiectat pentru saxofon, volume, alamă și percuție. Perfect pentru aplicații SPL de înaltă calitate, poate fi ușor folosit pe scenă în timpul concertelor. Caracteristica cardioidă respinge perfect sunetele în afara axei. Are un interval dinamic de 115 dB, SPL maxim este de până la 145 dB, iar răspunsul de frecvență se extinde de la 50 Hz la 15 kHz.

Audio-Technica PRO35 este echipat cu un filtru de tensiune redusă care elimină frecvențele sub 80 Hz. Acest lucru face posibilă eliminarea cât mai mult posibil a poluării fonice a canalului audio, inclusiv a zgomotului electric. Clip AT8418 UniMount și geantă de transport moale inclusă. Microfonul vine de asemenea cu un modul de alimentare AT8538 care are o ieșire la un conector XLRM cu trei pini.

Caracteristicile microfonului instrumentului Audio-Technica PRO35

  • Element de microfon cu condensator permanent polarizat
  • Directivitatea cardioidală
  • Proiectat pentru saxofon, tom, alamă și percuție
  • Presiune sonoră percepută - până la 145 dB
  • Clip AT8418 UniMount, modul de alimentare AT8538 și geantă de transport moale incluse
  • Cablu pereche torsadată de 1,8 m cu conector TA3F
Nume de brand:Audio-Technica