Audio-Technica Pro35

SKU
Audio-Technica Pro35
3.909,00 MDL
Precomanda acum

Microfonul condensator cu directia cardioid pentru instrumente muzicale (de suflat). Cu ajutorul clemei puteti fixa microfonul pe saxofon, trompeta, clarnet, etc. Presiune sonoră percepută - până la 145 dB. Clemă AT8418 UniMount, modul de alimentare AT8538 și geantă de transport moale inclusă, cablu de protecție dublă cu ecran de 1.8 m, cu conector TA3F.

Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Audio-Technica Pro35
Audio-Technica Pro35
3.909,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Audio-Technica PRO35

este un microfon instrumental condensator cardioid conceput pentru voce saxofon, alamă, tom și percuție. Se compară perfect cu un nivel ridicat al presiunii acustice și este ideal pentru performanțele live. Răspunsul de frecvență extins al microfonului vă permite să fotografiați cele mai mici nuanțe de sunet.

PRO35 este echipat cu un suport special UniMount care asigură o amplasare confortabilă a microfonului și o protecție excelentă împotriva vibrațiilor. Modelul cardioid suprimă sunetele din spatele și părțile laterale ale microfonului și izolează semnalul dorit din față.

Kitul include suportul microfonului AT8418 UniMount, sursa de alimentare și carcasa protectoare moale.

Caracteristici speciale:

  • UniMount Special Mount
  • Modelul cardioid
  • Răspuns în frecvență extinsă
  • Cablu încorporat de 1,8 m
Nume de brand:Audio-Technica