DPA d:vote Core 4099 Universal

SKU
DPA d:vote Core 4099 Universal
11.299,00 MDL
Precomanda acum

Modelul d: vote ™ este deja standardul recunoscut pentru acest tip de microfon, iar versiunea CORE adaugă doar un alt nivel de calitate a sunetului, care distanțează acest mic mic față de concurenții săi. Acest model de microfon poate consolida frumos o întreagă orchestră. Puteți muta microfonul într-un alt instrument; doar asigurați-vă că aveți tipul corect de clip pentru al monta corect. Seria d: vot ™ premiată vă oferă un sunet mult mai natural decât orice microfon cu clip sau pickup.

Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
DPA d:vote Core 4099 Universal
DPA d:vote Core 4099 Universal
11.299,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Acest d: vot ™ CORE 4099 pentru soluția Loud SPL este conceput pentru a aborda provocările unice de montare a instrumentelor subțiri și neobișnuit de în formă. Designul clemei pentru microfon include o curea de prindere cu cârlig și cu buclă, care îi permite să se potrivească cu instrumente de diferite dimensiuni și diametre, cum ar fi oboe, clarinet, fagon, recorder și flaut.

Cureaua de fixare se strânge bine pentru a se potrivi circumferinței instrumentului, ca un ceas de mână pe braț. Pe instrumente cu un diametru mare, se pot adăuga cu ușurință curele de fixare suplimentare pentru a extinde raza clipului. Este ușor, discret și conceput pentru a nu mai fi la dispoziție în timpul performanțelor, folosind un sistem revoluționar de 90 ° care oferă o gamă largă de opțiuni de montare. Prin desprinderea clemei de la gaură și reasamblarea acesteia la 90 °, numărul de poziții ale micilor se dublează. 

Nume de brand:DPA