Chitara Bas FENDER SQUIER 40th Ann. Jazz Bass, Gold Edition, LF in Moldova, Chișinău, Bălți, Cahul, Orhei

SKU
FENDER SQUIER 40th Ann. Jazz Bass, Gold Edition, LF
15.170,00 MDL
Precomanda acum
Jazz Bass-ul Anniversary Gold Edition este împânzit cu accesorii din aur atrăgătoare. De asemenea, se mândrește cu o țesătură uimitoare de gât de laur indian cu blocuri de sidef, o caracteristică de la sfârșitul anilor 60 pe care chitariștii de la Sweetwater o găsesc complementară cosmeticelor decorative ale acestei chitare. O pereche de single-coil alnico concepute de Fender oferă acestei chitare un pumn autentic de Jazz Bass, cu joase strânse, medii puternice și înalte mârâitoare.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
FENDER SQUIER 40th Ann. Jazz Bass, Gold Edition, LF
FENDER SQUIER 40th Ann. Jazz Bass, Gold Edition, LF
15.170,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

FENDER SQUIER 40th Ann. Jazz Bass, Gold Edition, LF la cel mai bun pret in Moldova, Livrarea in toata Moldova! Plata la primire.

Mai multe informatii

Nume de brand:Fender
PickupSS

Recenzii