Chitara Electrica Chitara Yamaha pacifica 112J Lake Placed Blue in Moldova, Chișinău, Bălți, Cahul, Orhei

SKU
Yamaha pacifica 112J Lake Placed Blue
8.990,00 MDL
în stoc

De peste un deceniu, chitarele electrice Pacifica de la Yamaha sunt bine cunoscute pentru sunetul excelent și capacitatea de redare. Chitarele din seria Pacifica au un corp ergonomic, gâtul cu șuruburi, tremolo în stil vintage și selector de pickup cu 5 căi într-o configurație H-S-S. Setul de pickup, format din două single-uri și un humbucker, oferă o paletă bogată de tonuri clasice și rock.

Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Chitara Yamaha pacifica 112J Lake Placed Blue
Chitara Yamaha pacifica 112J Lake Placed Blue
8.990,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Chitara Yamaha pacifica 112J Lake Placed Blue la cel mai bun pret in Moldova, Livrarea in toata Moldova! Plata la primire.

Nume de brand:Yamaha
ColorAlbastru