Chitara Acustica Ibanez AAD100E OPN Advanced electro acoustic guitar (Natural) in Moldova, Chișinău, Bălți, Cahul, Orhei

SKU
Ibanez AAD100E OPN Advanced electro acoustic guitar (Natural)
8.451,00 MDL
Plasați o precomandă și vă vom livra 31 martie 2023
Ibanez AAD100E Advanced Acoustic Dreadnought este proiectat de la zero pentru a produce un ton acustic bogat, vibrant, cu o gamă dinamică largă. AAD100E dispune de un gât nyato cu un mâner oval scăzut pentru un joc superior, un gât ovancol și un corp okume care creează un ton lemnos cald, ideal pentru jocul cu degetele.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Ibanez AAD100E OPN Advanced electro acoustic guitar (Natural)
Ibanez AAD100E OPN Advanced electro acoustic guitar (Natural)
8.451,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Ibanez AAD100E OPN Advanced electro acoustic guitar (Natural) la cel mai bun pret in Moldova, Livrarea in toata Moldova! Plata la primire.

Nume de brand:Ibanez
ColorNatural