Chitara Acustica Ibanez AAD140 OPN Advanced acoustic guitar (Open pore natural) in Moldova, Chișinău, Bălți, Cahul, Orhei

SKU
Ibanez AAD140 OPN Advanced acoustic guitar (Open pore natural)
6.330,00 MDL
Plasați o precomandă și vă vom livra 31 martie 2023
Ibantez AAD140 Advanced Acoustic are o formă de corp Grand Dreadnought, cu spate și părți laterale Okoume și vârf solid Okoume. Okoume creează un ton lemnos, cald atunci când chitara este cântată încet sau cu degetele și oferă medii puternice înalte cu proiecție clară atunci când este cântă. Gâtul este fabricat din Thermo Aged™ Nyatoh cu un profil Low Oval Grip pentru un joc ușor și confortabil. Procesul special de uscare Thermo Aged face gâtul ușor și dur, oferind stabilitate și rezonanță mai bună decât metodele tradiționale de uscare.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Ibanez AAD140 OPN Advanced acoustic guitar (Open pore natural)
Ibanez AAD140 OPN Advanced acoustic guitar (Open pore natural)
6.330,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Ibanez AAD140 OPN Advanced acoustic guitar (Open pore natural) la cel mai bun pret in Moldova, Livrarea in toata Moldova! Plata la primire.

Nume de brand:Ibanez
ColorMaro