Chitara Acustica Ibanez AAD170CE LGS Advanced electro acoustic guitar (Natural) in Moldova, Chișinău, Bălți, Cahul, Orhei

SKU
Ibanez AAD170CE LGS Advanced electro acoustic guitar (Natural)
9.750,00 MDL
Plasați o precomandă și vă vom livra 31 martie 2023
Ibanez AAD300CE-LGS Advanced Electro Acoustic Natural prezintă un corp laminat în okume pentru o căldură plăcută, care este perfect completată de mediile și înaltele pronunțate ale blatului masiv din molid Sitka. În plus, bretele X-M bine proiectate asigură o dezvoltare rapidă a sunetului, precum și un spectru de tonuri bogat.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Ibanez AAD170CE LGS Advanced electro acoustic guitar (Natural)
Ibanez AAD170CE LGS Advanced electro acoustic guitar (Natural)
9.750,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Ibanez AAD170CE LGS Advanced electro acoustic guitar (Natural) la cel mai bun pret in Moldova, Livrarea in toata Moldova! Plata la primire.

Nume de brand:Ibanez
DesignCutaway
ColorNatural