Chitara Electrica IBANEZ AF55-TF Artcore Series Hollow-Body Electric (Tobacco) in Moldova, Chișinău, Bălți, Cahul, Orhei

SKU
IBANEZ AF55-TF Artcore Series Hollow-Body Electric (Tobacco)
7.390,00 MDL
Precomanda
Chitară electrică Ibanez AF55 Flat Tobacco Hollow Body. Corpul de arțar solid, gol, oferă o rezonanță strânsă, fără feedback, perfectă pentru acel ton de jazz slab și este complet flexibil pentru orice, de la rock alternativ la punk zgomotos. Gâtul de mahon cu tastatură din lemn de trandafir este o plăcere pentru numere. Humbuckerul ACH-ST de pe gât și ACH-ST de pe punte oferă un semnal puternic și silentios, cu medii pronunțate.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
IBANEZ AF55-TF Artcore Series Hollow-Body Electric (Tobacco)
IBANEZ AF55-TF Artcore Series Hollow-Body Electric (Tobacco)
7.390,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

IBANEZ AF55-TF Artcore Series Hollow-Body Electric (Tobacco) la cel mai bun pret in Moldova, Livrarea in toata Moldova! Plata la primire.

Nume de brand:Ibanez
ElectricAF
PickupHH