Chitara Acustica IBANEZ EWP14WB Piccolo acoustic guitar (open pore natural) in Moldova, Chișinău, Bălți, Cahul, Orhei

SKU
IBANEZ EWP14WB Piccolo acoustic guitar (open pore natural)
3.920,00 MDL
Plasați o precomandă și vă vom livra 31 martie 2023
Chitara acustică Ibanez EWP14WB Piccolo OPN este o chitară acustică piccolo cu 6 corzi, cu corp de tenor cutaway, vârf ovangkola și ambele părți, gât de mahon, dijiță din lemn de trandafir și finisaj natural cu por deschis. EWP14WB de la Ibanez este o chitară acustică piccolo care combină dimensiunea compactă a unui ukulele cu priceperea muzicală a unei chitare. Cu corzi de oțel și o lățime a piuliței de 42 mm, orice chitarist se va simți instantaneu ca acasă și gata să cânte. Fabricat din ovangcol, combinat cu un gât de mahon și o panou din lemn de trandafir, EWP14WB are un decolteu florentin elegant și compact și este ideal pentru o gamă largă de aplicații.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
IBANEZ EWP14WB Piccolo acoustic guitar (open pore natural)
IBANEZ EWP14WB Piccolo acoustic guitar (open pore natural)
3.920,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

IBANEZ EWP14WB Piccolo acoustic guitar (open pore natural) la cel mai bun pret in Moldova, Livrarea in toata Moldova! Plata la primire.

Nume de brand:Ibanez
DesignCutaway
ColorMaro