Chitara Acustica IBANEZ PC12MHCE-OPN electro acoustic guitar in Moldova, Chișinău, Bălți, Cahul, Orhei

SKU
IBANEZ PC12MHCE-OPN electro acoustic guitar
5.590,00 MDL
în stoc
Chitara Ibanez PC12MHCE-OPN Grand Concert oferă baza perfectă pentru învățarea cu succes a chitarei. Cu designul său compact cutaway, chitara acustică promite ușurință de manipulare, producând în același timp un sunet puternic și bogat. În același timp, gâtul plat din PC este extrem de confortabil de prins la toate cele 20 de freturi. Hardware fin lucrat garantează, de asemenea, o intonație curată pe scara scurtată de 634 mm. Un sistem de preluare proprietar cu un tuner încorporat vă permite în continuare să utilizați amplificarea pe scenă sau în sala de repetiții.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
IBANEZ PC12MHCE-OPN electro acoustic guitar
IBANEZ PC12MHCE-OPN electro acoustic guitar
5.590,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

IBANEZ PC12MHCE-OPN electro acoustic guitar la cel mai bun pret in Moldova, Livrarea in toata Moldova! Plata la primire.

Nume de brand:Ibanez
DesignCutaway
ColorMaro