Chitara Bas Warwick RB Streamer Std 4 Black OFC CHROME Fretless in Moldova, Chișinău, Bălți, Cahul, Orhei

SKU
Warwick RB Streamer Std 4 Black OFC CHROME Fretless
7.200,00 MDL
în stoc
Warwick RB Streamer Std 4 Nat. Satin CHROME este un model excelent, cu un sunet și o calitate excepțională ridicată pentru această gamă de prețuri. Corpul este din lemn de Carolene care permite o gamă largă de sunete și o susținere excelentă. Toată mecanica de pe Streamer Standart este de cea mai bună calitate. Această versiune cu 4 corzi este echipată cu pick-up-uri pasiv MEC Vintage Humbucker și electronică pasivă.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Warwick RB Streamer Std 4 Black OFC CHROME Fretless
Warwick RB Streamer Std 4 Black OFC CHROME Fretless
7.200,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Warwick RB Streamer Std 4 Black OFC CHROME Fretless la cel mai bun pret in Moldova, Livrarea in toata Moldova! Plata la primire.

Nume de brand:Warwick
ColorNegru