Chitara Electrica IBANEZ AZS2200FSTB electric guitar (Sunset burst) in Moldova, Chișinău, Bălți, Cahul, Orhei

SKU
IBANEZ AZS2200FSTB electric guitar (Sunset burst)
47.520,00 MDL
Precomanda acum și primești la 03.08
Ibanez AZS2200F este o versiune nou dezvoltată în formă de T a popularului model AZ pe care Ibanez l-a introdus în 2018. Cu un set de caracteristici incredibil care include pickup-uri Seymour Duncan, un gât de arțar prăjit, frete din oțel inoxidabil, puncte laterale Luminlay, chei de blocare Gotoh și o piuliță de os adevărată, Ibanez AZS este chitara perfectă pentru virtuoșii care caută cea mai înaltă calitate de joc și un T inconfundabil. -Pragul barei. Sunet elegant de la un instrument frumos lucrat, cu multe îmbunătățiri moderne.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
IBANEZ AZS2200FSTB electric guitar (Sunset burst)
IBANEZ AZS2200FSTB electric guitar (Sunset burst)
47.520,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

IBANEZ AZS2200FSTB electric guitar (Sunset burst) la cel mai bun pret in Moldova, Livrarea in toata Moldova! Plata la primire.

Nume de brand:Ibanez
ElectricAZS
PickupEste