Microfon pentru Video/Foto camera Rode VideoMic Pro+

SKU
Rode VideoMic Pro+
6.890,00 MDL
în stoc

VideoMic Pro + este un nou punct de referință pentru microfoanele ușoare.

Microfonul este echipat cu vibrodidve de gradul întâi de Rycote Lyre, Capshel VideoMic Pro și rezistent la vânt. În plus, au fost adăugate mai multe caracteristici noi la microfon:

- funcția de pornire automată a microfonului atunci când microfonul vine tensiunea de alimentare de la intrarea microfonului camerei video. Este excelent pentru fotografiere video "pe rulare" când microfonul pornește automat aparatul foto și se oprește la deconectarea cablului de la cameră sau când camera este oprită.

- Controlul digital vă permite să ajustați parametrii semnalului înregistrat direct pe microfon și să reduceți timpul petrecut mai târziu pe sunetul post-vânzare și editare.

- funcțiile de control digital (întrerupătoare) includ:

• Filtrul de frecvență redusă cu 2 etape este tăiat zumul de frecvență joasă din traficul rutier sau de aer condiționat. • Amplificatorul nivelului de 3 pași, caracteristica C + 20DB este proiectată pentru a îmbunătăți nivelul de ieșire pentru a scrie camerelor de oglindă digitală sau a camerelor de migrație. • Câștigul de înaltă frecvență va accentua detaliile și va îmbunătăți claritatea înregistrării sunetului. • Canalul opțional "Safe sunet" cu un nivel redus de semnal vă va permite să înregistrați cel de-al doilea canal de sunet fără a fi întrerupt la nivelul exploziilor neașteptate de nivel brusc

 

BrandRode
Tip videomicCu fir
Tipul conexiunii:Foto/Video camera