Sistem wireless Saramonic Blink 500 B1

SKU
Saramonic Blink 500 B1
3.490,00 MDL
Precomanda acum și primești la 24.07

- Microfon - care asigură un sunet de calitate a sunetului pentru a fi utilizat cu camere și dispozitive mobile, cu posibilitatea de a lucra cu două emițătoare fără fir.

- Kitul include un transmițător fără fir atașat cu un microfon încorporat, un microfon profesionist, un receptor cu două canale super-compacte, care este instalat pe pantoful camerei utilizând cablurile de ieșire TRS și TRS.

- Oferă un sunet clar de cristal de calitate profesională

- conexiune simplă și management

- se îndepărtează de la 30 la 50 de metri distanță

- Potrivit pentru cinematografe, jurnaliști, blocuri video sau doar pentru a crea înregistrarea video și sonoră

Include: 1 x Blink 500 TX Transmițător cu microfon încorporat și clemă, 1 x Blink 500 RX Receptor cu clemă încorporată și fixare pentru o cameră foto, 1 x Microfon de pastă omnidirecțională SR-M1, 1 x duza rezistentă la vânt, 1 x Ieșire auriu de 3,5 mm Cablu TRS to TRS pentru camere, 1 x de 3,5 mm TRRS to TRRS pentru smartphone-uri și tablete, 2 x Cabluri de încărcare aurite cu USB-C per USB-A, 1 x contact pentru asociere.

Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Sistem wireless Saramonic Blink 500 B1
Sistem wireless Saramonic Blink 500 B1
3.490,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Nume de brand:Saramonic
Tip videomicWireless
Tipul conexiunii:Foto/Video camera