Set de lumină pentru video Varytec VR-260 Video Ring Light Bundle

SKU
Varytec VR-260 Video Ring Light Bundle
3.990,00 MDL
în stoc
Light Set pentru video. Excelent va merge pentru producția video. Acesta include un raft, un suport pentru telefon, o lampă circulară 26 cm, pungă de transport și două adaptoare de conectare pentru fire.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Set de lumină pentru video Varytec VR-260 Video Ring Light Bundle
Set de lumină pentru video Varytec VR-260 Video Ring Light Bundle
3.990,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

- Husa Flyht Pro-260; husa adecvat pentru transportul și depozitarea camerei video Varytec VR-260; două compartimente cu partiție (detașabilă); Fabric durabil cu protecție ușoară la navă pentru transport și depozitare

- Lampa de inel cu LED-uri Varytec VR-260 a condus bilight cu o baterie încorporată; O lampă de apel ideală pentru video și foto cu temperatură de culoare reglabilă și nenumărate capabilități de instalare pentru trepied, dispozitive mobile și camere. Bateria încorporată cu ieșire USB pentru încărcarea camerelor sau smartphone-urilor; Durata de viață a bateriei: aprox. 4 ore (timpul de încărcare aproximativ 4,5 ore)

- Manfrotto McPixi Clema smartphone - Potrivit pentru smartphone-uri 60 - 104 mm. Blocare dublă: arc și blocare laterală.

- Gravitate MS 43 Microfon Triple Triple Rack Triple Microfon. Ajustat la înălțime de la 1030 la 1690 mm

- Manfrotto 147 Adapter Spigot 3/8" - 1/4" Adaptor filetat

- Manfrotto 015 Adapter 1/4" - 3/8 Adaptor filetat

Nume de brand:Varytec
Tip de lampăLED (diodă emițătoare de lumină)