Shure SLXD14/DL4

SKU
Shure SLXD14/DL4
0,00 MDL
Precomanda

Sistem wireless Shure SLXD14/DL4

  • Sistem wireless cu transmițător SLXD1 Bodypack și microfon Lavalier DL4
  • Dispune de microfon lavalier rezistent la apă DL4 IP57 (negru) și transmițător SLXD1 pentru a oferi sunet digital transparent și stabilitate RF solidă pentru săli de curs și spectacole live
  • Sistemul digital wireless SLXD14/DL4 oferă sunet transparent, pe 24 de biți și performanțe RF solide pentru o gamă largă de aplicații, de la prezentări de zi până la spectacole de noapte.
  • Opereaza până la 32 de sisteme compatibile pe bandă de 44 MHz, cu o configurare ușoară și accesorii opționale de reîncărcare pentru excelență fără fir, oriunde este necesar.
  • Se livrează cu receptor SLXD4 cu un singur canal, transmițător SLXD1 pentru corp și microfon lavalier omnidirecțional subminiatural, rezistent la apă, DL4 IP57 (negru) cu accesorii lavaliera, antenă, rack și 2 baterii AA.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Shure SLXD14/DL4
Shure SLXD14/DL4
0,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Mai multe informatii

Nume de brand:Shure

Recenzii