Dynacord L1300FD EU

SKU
Dynacord L1300FD EU
14.990,00 MDL
Precomanda acum
Amplificator DSP de performanță live. Procesare profesională integrată a difuzoarelor cu tehnologie FIR Drive. Performanță acustică de vârf și fiabilitate solidă. Stabilitate de 2 ohmi. Software-ul intuitiv de control al sistemului, facilitează configurarea și controlul.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Dynacord L1300FD EU
Dynacord L1300FD EU
14.990,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Amplificator DSP de performanță live. Procesare profesională integrată a difuzoarelor cu tehnologie FIR Drive. Performanță acustică de vârf de pe piață și fiabilitate solidă. Stabilitate stabilă de 2 ohmi. Software-ul intuitiv de control al sistemului, facilitează configurarea și controlul.
Putere nominală2х650 (4 Ohm)
Nume de brand:Dynacord