Mixer analogic PROEL MI12

SKU
PROEL MI12
4.990,00 MDL
Precomanda
Mi12 este un mixer universal compact cu 12 canale cu 4 intrări mono și 4 stereo. Cu DSP-ul încorporat pe 24 de biți, puteți alege dintre 256 de efecte digitale de înaltă calitate de studio, incluzând mai multe opțiuni de reverb și întârziere.
Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Mixer analogic  PROEL MI12
Mixer analogic PROEL MI12
4.990,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Mixer analogic/pasiv Proel MI12 Intrari: 4 intrari Mic/ Linie 4 stereo EQ pe 3 benzi Alimentare PhantomPower Low-noise (Hi-FI)– reproduce sunetul la o claritate superioara, fara distorsiuni; Iesiri: Track x 2/ Casti / Control Room; Iesiri balansate Main Mix; Procesor efecte 24 biti Profex DSP cu 256 presetate TAP delay ecran ce afiseaza 2 cifre Doua 4-LED Vu-Meters; Fabricat din materiale rezistente Carcasa metalica Greutate 907 Gr. Dimensiuni: 254x302x60 mm
Nume de brand:Proel
Efecte procesorDa