Sennheiser XSW 1-908 Brass Set Doze / Microfoane

SKU
Sennheiser XSW 1-908 Brass Set
10.500,00 MDL
Precomanda acum

Sistem compact cu caracteristici excelente. Cu sistemul XS WIRILESS 1, beneficiați de o transmisie stabilă a sunetului wireless, cu capacitatea de a construi un sistem de până la 10 canale într-o bandă UHF de încredere. XS WIRELESS 1 BRASS SET este un sistem wireless ușor de utilizat, all-in-one, proiectat special pentru lucrul live cu instrumente de suflat. Sistemul include un receptor staționar, cu un control intuitiv pentru o configurare și o funcționare rapidă, precum și un transmițător compact cu curea și un microfon condensator robust.

Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Sennheiser XSW 1-908 Brass Set
Sennheiser XSW 1-908 Brass Set
10.500,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Sennheiser XSW 1-908 Brass Set Doze / Microfoane la cel mai bun pret in Moldova, Livrarea in toata Moldova! Plata la primire.

Nume de brand:Sennheiser