Ibanez AW65ECE-LG

SKU
Ibanez AW65ECE-LG
8.990,00 MDL
Precomanda acum și primești la 22.06

IBANEZ AW65ECE-LG este o chitara electrica acustica cu sase fire, intr-un corp dreadnought, cu un decupaj convenabil. Acesta este un instrument cu sunet excelent, designul căruia utilizează materiale și componente de înaltă calitate. AW65ECE-LG este o chitara din linia Artwood care imbina caracteristicile traditionale si tehnologiile moderne, ceea ce a facut posibila obtinerea unui sunet excelent atat in acustica, fara conexiune, cat si in amplificare.

Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Ibanez AW65ECE-LG
Ibanez AW65ECE-LG
8.990,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Puntea superioară a chitării este făcută din lemn de cedru solid. Puntea de fund și laturile, precum și gâtul AW65ECE-LG - din mahon. Pe fretboard există 20 freți, scara este de 651 milimetri. Suprapunerea pentru chitarele de gât și de pod - lemn de trandafir. Lățimea piuliței superioare este de 43 mm. Curelele din cromate turnate au linia perfectă, sunt situate pe capul gâtului simetric, 3 deasupra și 3 de mai jos. Pick-ul piezoelectric Fishman® Sonicore și preamplificatorul Ibanez AEQ210RF cu un egalizator pe 2 benzi și un tuner încorporat oferă un sunet excelent și echilibrat. Modelul AW65-LG este prezentat într-o culoare naturală elegantă din lemn cu finisaj mat. Instrumentul are șiruri D'Addario® EXP11 acoperite cu 80/20 Bronze cu o grosime de 0,012 - 0,053.

Nume de brand:Ibanez
DesignCutaway
ColorNatural