Wireless sistem de microfon pentru Android Saramonic Blink 500 B5

SKU
Saramonic Blink 500 B5
4.200,00 MDL
Precomanda acum și primești la 24.07
Saramonic Blink500 B5 este un sistem de microfon fără fir incredibil de compact, ușor și ușor de utilizat pentru porturile USB-C, cum ar fi telefoanele Android sau tablete, computere etc. - Puterea transmițătorului vă oferă o gamă impresionantă de până la 30 de metri cu obstacole și până la 50 de metri pe spații deschise. - Bateria sa de litiu interioară oferă 5 ore de încărcare.

Include: 1 x Blink 500 TX Transmițător cu microfon încorporat și clemă 1 x Dual Blink Blink 500 Receptor RXUC cu conector USB-C 1 x Microfon de pastă omnidirecțională SR-M1 1 x duză rezistentă la vânt 1 x 1 Cablu de încărcare a aurului (30,5 cm) cu USB-C per USB-A, 1 x Contact pentru conectarea

Ați găsit acest produs la preț mai accesibil? Preț mai bun
Ați găsit acest produs la preț mai accesibi
Wireless sistem de microfon pentru Android Saramonic Blink 500 B5
Wireless sistem de microfon pentru Android Saramonic Blink 500 B5
4.200,00 MDL

Promoția "Ați găsit acest produs la preț mai accesibil" este valabilă cu condiția ca oferta pe care ați găsit-o în alt magazin să fie actualizată și similară cu a noastră, singura diferență fiind prețul! Pachetul, garanția, culoarea, disponibilitatea instrumentelor și condițiile de livrare trebuie să fie aceleași. Vă atragem atenția că prețul pe care îl propuneti va fi luat în considerare și convenit individual, în funcție de produsul pe care îl alegeți. Bucurați-vă de cumpărături!

Nume de brand:Saramonic
Tip videomicWireless
Tipul conexiunii:Android (USB Type-C)